Opening Stadspark en De Borggraaf

Op zondag 21 mei 2017 werd het nieuwe stadspark van Venray geopend. Onder de leiding van ceremoniemeester Gerda van Stelten openden deken Harrie Smeets, depute Eric Geurts en burgemeester Hans Gilissen het nieuwe stadspark en De Borggraaf, het Huys van Venray.

In De Borggraaf hebben de VVV Venray, het Historisch Platform Venray en het Venrays Museum hun nieuwe onderkomen gevonden.

Het museum zal in het overgangsjaar 2017 een aantal wisseltentoonstellingen organiseren om begin 2018 te openen met een semi-permanente tentoonstelling gecombineerd met een wisseltentoonstelling. Het programma voor de komende jaren wordt nu samengesteld.

Door het HPV werden gedurende de opening doorlopend foto's van de bouw van De Borggraaf gepresenteerd. Deze foto's, gemaakt door Pie Noten en Jan Derikx, kunt u hier bekijken.

Ook foto's van de opening zijn te bekijken: klik daarvoor hier.

Na de opening werd de expositie 'Ons Erfgoed op de Venrayse loper' door ca 500 mensen bezocht!